Veckans meny
(Vecka 19)
Måndag
Kött. Biff alá Lindström på svensk nötfärs, skånsk potatis, skysås, saltgurka
Fisk. Pestoöverbakad sejfilé, ratatouillegrönsaker, sommarörter, örtkokt basmatiris
Gröna. Ricottafyllda tortellini, pestogrillade medelhavsgrönsaker, mozzarella, spenat & örter
Tisdag
Kött. Indisk kyckling curry på svensk kyckling, gurkraita, chili & myntasalsa, basmatiris
Fisk. Havets wallenbergare, dillgrön vitvinssås, potatismos, picklad rödlök
Gröna. Ricottafyllda tortellini, pestogrillade medelhavsgrönsaker, mozzarella, spenat & örter
Onsdag
Kött. Grillad Butcher’s steak, ragu på rostad potatis, rotsaker & vårlök, sommarörter, rödvinssås
Fisk. Pankopanerad koljafilé, citronbakade rödbetor, ramslökscremé örtslungad potatis
Gröna. Ricottafyllda tortellini, pestogrillade medelhavsgrönsaker, mozzarella, spenat & örter
Torsdag
Kristi himmelsfärds dag
Stängt
Fredag
Stängt (klämdag)
Alltid på Restaurang D.J
Wallenbergare, med hempiskat potatismos, gräddsås, rårörda lingon
Ceasarsallad
Välj mellan kyckling eller räkor
Alltid på Restaurang D.J
Klassiska kalvwallenbergare, potatismos, gräddsås, rårörda svenska lingon
Pokébowls
Teriyaki Tofu Bowl
Teriyakitofu, svart ris, picklad rödkål, sojabönor, mango, sriracha
Sriracha lax Bowl
Chilimarinerad lax, svart ris, picklad rödkål sojabönor, mango, sriracha
Sriracha räk Bowl
Örtmarinarde räkor, svart ris, picklad rödkål sojabönor, mango, sriracha