VECKANS MENY

(Vecka 9)

Måndag

Kött.
 Husets kalops på svenskt högrev, morötter, potatismos, picklade rödbetor

Fisk.
Tomat och pepparrotöverbakad koljarygg, fänkål, brynt smör, dill, kokt potatis

Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås

Tisdag

Kött.
Stekt svenskt sidfläsk, raggmunkar, rårörda svenska ekologiska lingon

Fisk.
Chili och limebakad lubbfilé, röd curry, picklad rödkål, koriander, svart sesam, jasminris

Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås

Onsdag

Kött.
Pulled pork Burger i brioche, Sriracha-majonnäs, rostad majssallad, tomat, mango

Fisk.
Pankopanerad torskfilé, dansk remouladsås, citron, dillad kulpotatis

Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås

Torsdag

Kött.
Hjortfärsbiff på svensk dovhjort, enbärssky, potatisrösti, rårörda skogsbär

Fisk.
Laxfärserad flundrafilé spenat, hummerbeurre blanc, dillslungad kulpotatis

Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås

Fredag

Kött.
Grillad entrecote, potatisgratäng, ragu på skogssvamp, haricotsverts & salladslök, rödvinssås

Fisk.
Pankopanerad laxfilé, currymajonnäs med räkor, spenat, dillrostad kulpotatis

Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås

 

 

Fredagsdessert. Spana in hemsidan under veckan för mer info

Alltid på Restaurang D.J

Wallenbergare, med hempiskat potatismos, gräddsås, rårörda lingon

Räk eller kycklingsallad
Välj mellan Caesar och Rhode Islanddressing

Ladda ner veckans meny