VECKANS MENY

(Vecka 22)

Måndag

Kött. Klassik sjömansbiff på svenskt nötkött och mörkt öl, saltgurka, persilja

Fisk. Skagenöverbakad sejfilé, bräserad Pak Choi, champagnesås, dillslungad potatis

Gröna. Ost & pestogratinerad zucchini, ricotta och spenatfyllda tortellini, ramslökssås, spenat

Tisdag

Kött. Stekt svenskt sidfläsk, raggmunkar, rårörda svenska ekologiska lingon

Fisk.Halstrad laxfärsbiff, sauté på rödbeta, potatis & kapris, ramslökscremé, sommarörter

Gröna. Ost & pestogratinerad zucchini, ricotta och spenatfyllda tortellini, ramslökssås, spenat

Onsdag

Kött. Viltfärsbiffar på svensk dovhjort, schalottenpotatis med svamp & enbär, viltsky

Fisk. Chili och sesambakad koljafilé, röd curry, picklad rödkål, koriander, ris

Gröna. Ost & pestogratinerad zucchini, ricotta och spenatfyllda tortellini, ramslökssås, spenat

Torsdag

Kött. Kryddiga kycklingkebabspett, kebabsås, vitlökstekta grönsaker och feferoni, kryddris

Fisk. Pankopanerad torskfilé, skarpsås, palsternacka & sommarlök, dillslungad färskpotatis

Gröna. Ost & pestogratinerad zucchini, ricotta och spenatfyllda tortellini, ramslökssås, spenat

Fredag

Kött. Grillad Butchers steak, potatisgratäng, sockerstekt pärllök och körsbärstomat, rödvinssås

Fisk. Pocherad kummelfilé, riven pepparrot, räkor och dill, brynt smör, saltrostad färskpotatis

Gröna. Ost & pestogratinerad zucchini, ricotta och spenatfyllda tortellini, ramslökssås, spenat

 

Fredagssdessert. Smulig rabarberpaj på hemodlade rabarber & svenska jordgubbar, lättvispad vaniljgrädde

Alltid på Restaurang D.J

Klassiska kalvwallenbergare, potatismos, gräddsås, rårörda svenska lingon

Bowls & Sallader

Teriyaki Tofu Bowl
Teriyakimarinerad tofu, svart ris, mango, sriracha, picklad rödkål, sojabönor, rostad sesam, koriander

Sriracha lax Bowl
Srirachamarinerad lax, svart ris, mango, sriracha, picklad rödkål, sojabönor, rostad sesam, koriander

Räksallad
Räkor, blad och örter, körbärstomat, gurka, rödlök, kronärtskocka, citron, surdegskrutonger, parmesandressing

Mozzarellasallad
Mozzarella, blad och örter, körbärstomat, gurka, rödlök, kronärtskocka, oliver, surdegskrutonger,  pesto

Ladda ner veckans meny