VECKANS MENY
(Vecka 9)
Måndag
Kött.
Husets kalops på svenskt högrev, morötter, potatismos, picklade rödbetor
Fisk.
Tomat och pepparrotöverbakad koljarygg, fänkål, brynt smör, dill, kokt potatis
Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås
Tisdag
Kött.
Stekt svenskt sidfläsk, raggmunkar, rårörda svenska ekologiska lingon
Fisk.
Chili och limebakad lubbfilé, röd curry, picklad rödkål, koriander, svart sesam, jasminris
Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås
Onsdag
Kött.
Pulled pork Burger i brioche, Sriracha-majonnäs, rostad majssallad, tomat, mango
Fisk.
Pankopanerad torskfilé, dansk remouladsås, citron, dillad kulpotatis
Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås
Torsdag
Kött.
Hjortfärsbiff på svensk dovhjort, enbärssky, potatisrösti, rårörda skogsbär
Fisk.
Laxfärserad flundrafilé spenat, hummerbeurre blanc, dillslungad kulpotatis
Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås
Fredag
Kött.
Grillad entrecote, potatisgratäng, ragu på skogssvamp, haricotsverts & salladslök, rödvinssås
Fisk.
Pankopanerad laxfilé, currymajonnäs med räkor, spenat, dillrostad kulpotatis
Gröna.
Vegetarisk lasagne, tomatsallad på körsbärstomater och basilika, örtsås
Fredagsdessert. Spana in hemsidan under veckan för mer info
Alltid på Restaurang D.J
Wallenbergare, med hempiskat potatismos, gräddsås, rårörda lingon
Räk eller kycklingsallad
Välj mellan Caesar och Rhode Islanddressing