VECKANS MENY

(v. 23)

Måndag

Kött
Het chorizo, senapsmarinerad potatissallad, sparris, rädisa, sockerärt och krasse

Fisk
Pankopanerad torskfilé, kräftskagen, citron, dillslungad potatis

Gröna
Gnocchi, svamp, fänkål bakad lök, tomat och örtdressing

Tisdag

Kött
Biff al á Lindström, skånsk potatis, skysås, saltgurka, persilja

Fisk
Havets wallenbergare, bakad fänkål, spenat, krämad skaldjurssås, potatismos

Gröna
Havets wallenbergare, bakad fänkål, spenat, krämad skaldjurssås, potatismos

Onsdag

Kött
Svensk rimmad oxbringa, örtrostad morot och palsternacka, senapsskysås

Fisk
Olivöverbakad torskfilé, fetaost, medelhavsgrönsaker, tomatdressing, färskpotatis

Gröna
Teriyakistekta nudlar, marinerad tofu, rostade cashewnötter, koriander

Torsdag

Kött
Schnitzel, kapris och citronsmör, rödvinssås, stekt potatis

Fisk
Fisk och skaldjurscannelloni, gräddkokt spenat, dill, fänkålscrudité

Gröna
Bondpaj med morot, ost och broccoli, spenatsallad, kall persiljesås

Fredag

Kött
Kycklingtaco open tortilla, tomat och mangosalsa, picklad rödlök, srirachasås

Fisk
Färskostöverbakad lax, potatis salsa Verde med tomat och ärtskott, limeyoghurt

Gröna
Panerad talleggioost open tortilla, tomat och mangosalsa, picklad rödlök, srirachasås

Alltid på Restaurang D.J

Wallenbergare, med hempiskat potatismos, gräddsås, rårörda lingon

Räk eller kycklingsallad
Välj mellan Caesar och Rhode Islanddressing

Ladda ner veckans meny