VECKANS MENY

(Vecka 49)

Måndag

Kött
Köttfärslimpa, krämad svampsky, harricoverts, morot, svartvinbärsgelé, rostad potatis

Fisk
Husets fisksoppa med musslor och räkor, vitlöksbröd, saffransaioli

Gröna
Gnocchi, tomat, mozzarella, basilika, rucola, solrosfrön, tomatpestovinägrett

Tisdag

Kött
Stekt svenskt sidfläsk, raggmunkar, rårörda svenska ekologiska lingon

Fisk
Havets wallenbergare, krämad skaldjurssås, potatismos, picklad rödlök

Gröna
Gnocchi, tomat, mozzarella, basilika, rucola, solrosfrön, tomatpestovinägrett

Onsdag

Kött
Bueff bourignon på svenskt högrev, varmrökt sidfläsk, pärllök, champinjoner, potatismos

Fisk
Sprödstekt torskfilé, skagenmajonnäs, stenbitsrom, citron, dillslungad potatis

Gröna
Gnocchi, tomat, mozzarella, basilika, rucola, solrosfrön, tomatpestovinägrett

Torsdag

Kött
Viltfärsbiff på svensk dovhjort, enbärssky, potatisrösti, rårörda skogsbär

Fisk
Skaldjursfärserad rödtunga, apelsinbräserad fänkål, saffransås, örtslungad potatis

Gröna
Gnocchi, tomat, mozzarella, basilika, rucola, solrosfrön, tomatpestovinägrett

Fredag

Kött
Sotad flankstek från Dalsjöfors, Bbq-bearnasie, bakad lök och tomat, örtrostad potatis

Fisk
Asiatisk lax med kokos och röd curry, koriander och chilipicklad rödkål, jasminris

Gröna
Gnocchi, tomat, mozzarella, basilika, rucola, solrosfrön, tomatpestovinägrett

Fredagsdessert
Lingonmousse med rårörda lingon och smulade pepparkakor

Alltid på Restaurang D.J

Wallenbergare, med hempiskat potatismos, gräddsås, rårörda lingon

Räk eller kycklingsallad
Välj mellan Caesar och Rhode Islanddressing

Ladda ner veckans meny